Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/03/00653222.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Чарлийз Терон застава на пътя на Вин Дизел в Бързи и яростни 8 – Sportove
Намери ни
To Top

Чарлийз Терон застава на пътя на Вин Дизел в Бързи и яростни 8

Бързи и яростни 8 обещава зрелищни каскади и неочаквани обрати в семейството на Доминик Торето (Вин Дизел). Този април ще станем свидетели на сцени, които ще спрат дъха ни, а стари врагове ще трябва да се съюзят, за да спрат най-опасния хай-тек терорист, маскиран в прелестното тяло на самата Чарлийз Терон.

След като вкараха в затвора Декард Шоу (Джейсън Стейтъм), а Лети (Мишел Родригес) си спомни любовта си към Дом и семейството, всички от екипа очакват дните им да станат по-спокойни и да започнат да се наслаждават на живота си край Океана. Съдбата обаче им е подготвила повече адреналин, отколкото са си представяли.


Този път назрява опасност, която може да бъде преодоляна само с цената на много жертви. Хай-тек терорист в тялото на изкусителна дама е напът да унищожи света, какъвто го познаваме, като компютърно поеме контрола над всички автомобили. И не го прави сама. Помощта идва от самия Доминик Торето, който с лека ръка загърбва голямата любов и семейството си. За да попречи на пъкления план, г-н Никой (Кърт Ръсел) прибягва до съдействието на двама отколешни врагове – Хобс (Дуейн „Скалата“ Джонсън) и Декард Шоу (Стейтъм), които ще трябва да намерят начин да работят заедно, за да спрат Торето.

От бреговете на Куба и улиците на Ню Йорк до снежните равнини край арктическото Баренцово море, елитната сила отново ще кръстосва земното кълбо, за да не позволи на един анархист да всее хаос в света… и да прибере у дома човека, който е обединил тяхното семейство.

В Бързи и яростни 8, който излиза по кината на 14 април 2017 г., на Вин Дизел партнира изцяло звезден състав, който включва Дуейн „Скалата“ Джонсън, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Бриджис, Натали Еманюел, Елса Патаки и Кърт Ръсел. В допълнение към Терон ще видим и още два нови персонажа в лицето на Скот Истуд и носителката на „Оскар“ Хелън Мирън. Режисьор на филма е Ф. Гари Грей („Straight Outta Compton“), а продуценти ─ Нийл Х. Мориц, Майкъл Фотрел и Дизел.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558