Намери ни
To Top

Венгер обвини съдиите, Арсенал играл много добре

Арсенал допусна ново срамно поражение от Байерн (Мюнхен). Англичаните отстъпиха с 1:5 насред „Емирейтс“ и с общ резултат 2:10 отпаднаха от Шампионска лига.

„Има трудни аспекти в играта, които обясняват нашето отпадане. Чувствам, че показахме играта, която искахме и наистина сме нещастни от някои решения.


Наистина е трудно да разбереш. Определено имаше дузпа срещу Тео Уолкът, Левандовски е в засада и няма дузпа. И после, навсичкото отгоре дава жълт картон. И на всичкото отгоре дава червен картон. След това ни беше много трудно да завършим срещата. С 10 души трябваше да вкараме 4 гола. Това стана невъзможно в главите на футболистите. Моят отбор положи огромни усилия тази вечер и игра много добре“, заяви Арсен Венгер, цитиран от Би Би Си.

Запитан дали отново ще води Арсенал в Шампионска лига, Венгер каза, че не знае. „Аз съм отвратен и съжалявам, че хората дадоха много пари, за да гледат този мач. Усещах, че сме в играта и не може да знаем как Байерн биха реагирали, ако бяхме отбелязали втори гол. Когато вече изоставаш с 1:2 е много трудно и нямаш шанс да продължиш. Но това не е частта, за която искам да си спомням, защото мачът беше развален от реферите“, допълни мениджърът на Арсенал.

Ощр от категория Шампионска лига