Намери ни
To Top

Уникална постъпка на Гонзо, той показа какво е да си истински мъжкар

Спортният директор на Левски Георги Иванов за пореден път демонстрира, че държи на думата си и е готов да се жертва в името на любимия си клуб.

През лятото Гонзо се отзова, без да се двоуми на поканата на Тодор Батков да се завърне в Левски.

Гладиатора не е поставил и никакви финансови претенции пред боса на сините. Напротив – съгласил се е да работи при същите условия, каквито е имал и в предишния си клуб Черно море, съобщава „Тема Спорт“.


Иванов въобще не е говорил с Батков за пари при подписването на договора. Според запознати заплатата му не е най-високата в Левски, но това не е водещо за Иванов, а опитът да се докаже във втория си период като силната фигура в клуба.

Точно заради това нещо Батков винаги е твърдял, че Иванов е най-честният му служител на „Герена“. Без каквито и да е финансови изисквания директорът, който срещу Берое направи пореден дебют и като треньор, се вписва отлично в обстановката на „стягане на коланите“ в клуба. Както е известно, сините трябваше да редуцират с 40% харчовете си заради неспазването на финансовия феърплей на УЕФА. Заради това на Левски му бе наложена и глоба от 200 хиляди евро. Отборът пък бе принуден да се раздели с най-скъпоплатените си футболисти.

Ощр от категория Футбол