Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/03/mitov1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Митов: Левски ще бъде готов за мача с ЦСКА, контузени, наказани – няма оправдания – Sportove
Намери ни
To Top

Митов: Левски ще бъде готов за мача с ЦСКА, контузени, наказани – няма оправдания

Новият старши треньор на Левски Николай Митов обяви на първата си пресконференция, че иска да вижда футболисти и игра, достойна за „сините”. Той бе назначен на поста на мястото на Елин Топузаков.

„Много съм щастлив, че съм поканен. Длъжник на моя клуб.


Искам с идването си да видя отбор, който излиза всеки мач за победа, и да бъде на мястото, което му приляга най-много – първото. Искам да изкажа и благодарност на г-н Румен Чандъров, защото той ми подаде ръка във важен момент. Вече ме интересува само Левски”, започна той.

„Целта е отборът да играе за Лига Европа. Левски винаги се бори за първото място. Искам да виждам футболисти, на които вярвам и да ми покажат, че искат да играят в Левски. Левски е номер 1. Мен ме интересува само този отбор. Знам какви са обстоятелствата”, добави Митов.

„Отборът ще бъде готов за утрешния мач (с ЦСКА). Всеки един футболист, който е в съблекалнята, той е доказал, че достоен за Левски. Контузени, наказани – няма оправдания”.

„Гледал съм два от мачовете, но не искам да коментирам. И не е коректно. Всеки треньор на Левски иска да побеждава. Сигурен съм, че Топузаков го е искал, но просто не се получи”.

„Искам хора със самочувствие и да показват, че са от Левски”, каза още новият наставник на „сините”.

„Обичам да работя с млади футболист. Във футбола няма млади, няма стари. Феновете знаете какво искат. Това са футболистите. Най-добрите са, щом са в тая съблекалня. Всеки един има шанс. Не може да има резерви в Левски. Ако някой се чувства резерва, не го искам в моя отбор. Кой ще почва, кой не – е работа на моя екип”.

„Не съм видял напрежение и няма да има, бъдете сигурни”.

На въпроси дали се притеснява от феновете след случилото се в Ботев (Пд), той отговори:

„Аз съм израснал тук, няма какво да се притеснявам. Това с Ботев вече отдавна съм го забравил”.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558