Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/08/agrypa41.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
7 гола, един виртуозен, и 2 рядко срещани грешки – Sportove
Намери ни
To Top

7 гола, един виртуозен, и 2 рядко срещани грешки

7 гола, 2 непростими грешки, завръщания и едно уникално попадение ни представиха късните неделни мачове от А група.

В Стара Загора отборът на Берое победи Левски с 2:1. Голмайстор за домакините на два пъти стана Жуниор Мапуку в петата и 22-ата минута. И двата гола бяха отбелязани след изключително неубедителната игра на вратаря Стефано Кунчев, който бе заменен на полувремето.


Попадението за гостите от София вкара  Валери Домовчийски в 36-ата минута.

На „Армията“ ЦСКА победи Хасково с 4:0. Головете за домакините отбелязаха завърналият се от контузия капитан на ЦСКА Валентин Илиев в 23-ата, Тони Силва в 33-ата по виртуозен начин с мощен и точен шут, резервата Орелиен Йоаким в 88-ата и Серджиу Буш в 92-ата минута.

В Левски кризата се задълбочава, дебютът на Георги Иванов като треньор не бе успешен, а грешките на Кунчев са брутални като за старта на Гонзо начело на тима.

ЦСКА пък ще гостува на Лудогорец следващия кръг с добро настроение.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558