Намери ни
To Top

Като истинско п*рно! В мрежата изтекоха супер скандални снимки на Джена, вижте как бившият й мачка сочното й голо дупе (видео и снимки 18+)

Със супер скандални снимки на Джена от времето, когато беше с Джино, който като юноша е с обещаващ футболен талант и тренира, но в последствие се отказва от спортна кариера в полза на бизнеса, разполага HotArena. Палавите фотоси, които има само най-горещият таблоид в България, могат да накарат певицата наистина да се изчервява.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ НА ДЖЕНА!

Уж скромната и примерна певица, която не се забърква в скандали, стои далеч от интриги и се старае да не попада в центъра на любовни триъгълници, проявява невероятно разкрепостено поведение и то на публично място.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ НА ДЖЕНА!

Единият от кадрите е правен на яхтата на Джино, докато Джена охотно се дупи пред фотоапарата.


При това е ясно, че на провокативната сценка са присъствали и трети лица, тъй като ръцете на милионера са заети с и без това късата пола на изпълнителката.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ НА ДЖЕНА!

Другата снимка пък е правена направо на кея, където не само Джино и приятелите му, но и вероятно половин Чикаго се е насладило на задните части на Джена. Певицата доволно е оставила гаджето си публично да я опипва по задните части, без въобще да се притеснява, че някой може да ги види.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ НА ДЖЕНА!

Самата изпълнителка несъмнено има от какво да се изчервява, тъй като не е свенила да прави такива неща и то на обществени места, където всеки може да я види. Неслучайно към днешна дата певицата има защо да се притеснява, тъй като не само бившия й любим явно се е наслаждавал на прелестите й.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ НА ДЖЕНА!

Ощр от категория Акценти