Намери ни
To Top

Ураган (Бояджик) ще върви все по-добре

Ураган Бояджик стартира с победа пролетния полусезон в Трета лига – Югоизток, като спечели с 2:0 у дома срещу стабилния тим на Розова долина (Казанлък). Младокът Иван Иванов откри резултата в 22-ата минута, а Юли Шекеров затвърди победата в 50-ата. Играчите на Ураган можеха да стигнат и до по-изразителна победа, но авторите на двата гола изпуснаха по още едно чисто положение. Въпреки това старши треньорът Тодор Киселичков изрази задоволството си от представянето на отбора, но запази и умерен оптимизъм.


„Започнахме добре мача, а като цяло мога да кажа, че направихме хубава игра срещу отбор, който от силните в нашата трета дивизия. Видях старание у момчетата, желание за победа и това е похвално. „Продължаваме да се готвим много сериозно за следващите мачове и целта ни е отборът да израства в играта, а също така да трупа точки и да се придвижва напред в класирането, каза наставникът на тима Тодор Киселичков пред БТА.

Според него, момчетата са се постарали да дадат всичко от себе си по време на подготовката, а желанието им да се развиват ще помогне много. „В течение на първенството ще се опитаме да вкараме нови неща като варианти на играта, да допълним някои неща в тактически план. Оптимист съм, но имаме да вършим още доста работа, каза още младият специалист. Отборът от Ямбол е на 13-о място в класирането с 21 точки, а идната седмица гостува на Гигант (Съединение), който е под тях в подреждането. Бившият футболист на Черноморец (Бургас) – ганаецът Езекиел Тевия се връща в Ямбол, но той е познат на феновете, тъй като е играл за местния Тунджа.

Ощр от категория Футбол