Намери ни
To Top

Фугата: Не бяхме побеждавали Черно море 4-5 години

Треньорът на Славия Владимир Иванов смята, че успехът над Черно море с 2:1 е бил много важен за „белите”, защото това е неудобен съперник за тях.

„Започнахме с двама нападатели. Предвид контузията на Емо Мартинов се наложи  в процеса на играта да променим. За нас това не проблем, футболистите трябва да реагират във всяка ситуация.


Нещата се получиха в крайна сметка. Черно море –  един солиден и добър отбор. По принцип за нас е доста неудобен съперник, мисля, че 4 или 5 години нямаме победа над тях. За нас днешната среща беше много важна. Защото нямахме победа над тях, а имахме необходимост от точки.”, каза Фугата след мача пред Диема спорт 2.
Иван Минчев вкара страхотен гол, а Сердеров също отбеляза при завръщането си.

„Цялата атака беше добра, бързо разиграха. Мисля, че на него това му е втори такъв гол. Есента вкара подобен гол. Сердер е част от нашия отбор. Не е играл от месеци, това е първата му среща. На полувремето каза, че няма да може да издържи много, но той си свършил своята работа и помогна на отбора с това, което беше необходимо“.

В Славия не се говори за място в „Топ 6“.

„Не искам да коментирам дали ще имаме възможност да влезем в шестицата. Трябва да вложим максимално усилия срещу всеки съперник. Ако нещата се получат, ще се радваме. Ще е трудно, предвид това че имаме много малко точки. Ние сме поели по този път и каквото се получи”.

Ощр от категория Футбол