Намери ни
To Top

Днес той ще бъде освиркан жестоко! Звезда унижи гранда, в който проби

Жестоко унижение претърпяха артилеристите. Причината е избухване на Самир Насри. Той недоумява защо е считан за предател, Насри бе звезда на Арсенал, но реши да премине в Манчестър Сити. Днес гражданите и топчиите излизат във финал на Къмюнити Шийлд.


Двубоят на „Уембли“ е с начален час 17:00 българско време, а Самир Насри си гарантира мощно освиркване от червената част от трибуните.

„Тези хора явно са глупави, след като не могат да разберат нещо толкова елементарно. Аз не съм привърженик на Арсенал. Аз не съм от Лондон. Аз съм футболист и правя това, което считам, че е най-доброто за кариерата ми. Когато Сити отправи оферта, прецених, че това е най-добрият възможен вариант за мен. Оказа се, че съм прав – откакто съм в Манчестър започнах да печеля трофеи.

Ако феновете са толкова задръстени, че да виждат този трансфер като предателство – това си е техен проблем. Те знаят само едно – даден играч си бил тръгнал за пари. Парите не са единственият фактор, аз спечелих и трофеи, нещо, което убягва на Арсенал в последно време“, избухна Насри.

Изказването на Насри взривява атмосферата в Англия преди началото на сезона. На Острова държат на джентълменско поведение, но Самир буквално нажежи до червено обстановката. Думите са сериозна атака срещу гранда, в който французинът проби като голяма звезда.

Ощр от категория Футбол