Намери ни
To Top

Кристиано се бори като лъв, но бе развинтен от Кроос (видео)

Новото попълнение на Реал Мадрид Тони Кроос показва още в тренировъчния процес, че ръководството на Кралския клуб е взело още един футболист от световна класа.

По време на едно от заниманията на белия балет Кроос успя да надиграе и да ядоса суперзвездата на Реал Кристиано Роналдо.

Целта на играта е единият отбор да задържи топката, подавайки си. Всеки играч има право на две докосвания – спиране и пас.


Разбира се, другият тим трябва да пресира и да пресече пасовете.

Изключително е да се види с каква увереност и прецизност Кроос разцъква. От другата страна, Кристиано се бори като лъв, но в крайна сметка бе победен и това никак не му хареса.

Разбира се, лошото настроение на португалеца бързо отмина. След края на играта той започна да се шегува с Тони Кроос, който също не му остана длъжен.

В клипа за пореден път се доказват две тези. Първата е, че Реал не сбърка с привличането на Кроос.  Втората е, че Кристиано наистина е един от двамата най-добри футболисти в света. Фактът, че португалецът се раздава толкова пламенно по време на тренировка ни разкрива защо по време на сезона Роналдо е такъв голов звяр в официалните мачове.

 

Ощр от категория Футбол