Намери ни
To Top

ИЗВЪНРЕДНО! Никол Шерцингер сподели впечатленията си за България, думите й разтърсиха нета: Съжалявам, че…

Никол Шерцингер е в България.


Известната певица се радва на прекрасни моменти в компанията на Григор Димитров. Шерци вече има и поводи да обича Родината ни. В социалните мрежи летят послание след послание относно визитата на Шерцингер в България.

„Толкова съм щастлива, че си в София. Прекарвай си страхотно в България“!

„Добре дошла в България. Наслади се“!

„Обичаме те, надяваме се да си изкараш прекрасно в България“!

„Добре дошла в България. Весело“!

„Добре дошла в нашата страна“!

И прочие мили послания към Никол Шерцингер.

По всичко личи, че Шерци се и ще се радва на огромно гостоприемство в България. Както феновете на Григор Димитров са изключително благоприятно настроени към певицата, така и Никол Шерцингер се наслаждава на прекрасни моменти. Тя и Григор вече на няколко пъти са изненадани приятно от фенове в Родината ни. Още при самото пристигане, след това и в известна пицария, като се очаква доброто отношение към Никол в България да продължи. Певицата е все по-популярна и сред сънародниците ни, които в момента живеят в чужбина.

„Григор ми разказваше колко е красива България. Вече и с очите си се уверих, че България е една чудесна страна. Тук хората са много любезни и гостоприемни. Бях посрещната като истинска принцеса. Приятно изненадана съм, че всичко е толкова хубаво. Съжалявам, че досега не съм имала възможност да опозная тази прекрасна страна. Надявам се това да не е последното ми посещение тук“, споделила Никол впечатленията си за страната ни.

Ощр от категория Акценти