Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/09/berbatov2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Берба удря на камък с Уест Хем, има оферта от Чемпиъншип – Sportove
Намери ни
To Top

Берба удря на камък с Уест Хем, има оферта от Чемпиъншип

Бъдещето на Димитър Бербатов може и да не се реши до края на зимния трансферен прозорец в Англия, който е отворен до 01:00 часа българско време.

Както е известно, 36-годишният нападател замина за Англия заедно със своя агент Емил Данчев, след като през лятото се раздели с гръцкия ПАОК и оттогава е свободен агент.

Приоритетната цел на българина бе завръщане във Висшата лига и според слуховете имаше вероятност той да подпише с Уест Хем до края на сезона.

Те бяха подсилени от Славен Билич, който търсише опитен нападател с доказани голмайсторски умения и разкри, че е преговарял с Демба Ба, но в крайна сметка специалистът е решил да не подсилва нападението на „чуковете” с нови попълнения.


„Разполагаме с четирима футболисти, които могат да водят атаката, а и с поне двама, способни да играят зад нападателя. Затова решихме да не търсим повече хора. Това е, ние приключихме. Поне що се отнася до новите попълнения”, коментира Билич, макар че част от феновете и дори футболисти на „чуковете“ продължават да обсъждат евентуален трансфер в социалните мрежи.

Според последните информации Бербатов има оферта от Астън Вила, но ще изчака преди да вземе окончателното си решение, а и за да разбере дали Ашли Уестууд ще бъде купен от Бърнли.

Бирмингамци играят в Чемпиъншип, където е и любимият клуб от детството на Митко – Нюкасъл, който обичайно също е спряган сред евентуалните дестинации.

„Не изключвам шанса да подсилим отбора си в последните часове на трансферния пазар. В момента няма нищо официално, но с радост бихме взели някой, ако той може да ни помогне“, коментира Рафаел Бенитес, който в момента е начело на „свраките“.

Появиха се и фенове, които твърдят, че са видели Берба до стадиона на Суонзи, но все още няма нищо потвърдено и явно всичко ще стане ясно в близките часове или най-късно до края на седмицата.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558