Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/01/00646132.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Марадона: Икарди е предател! – Sportove
Намери ни
To Top

Марадона: Икарди е предател!

Аржентинската футболна икона Диего Марадона отново нападна своя сънародник Мауро Икарди. Дон Диего нарече звездата на Интер „предател“, а след това се изсмя на въпрос дали нападателят може да бъде сравняван с Габриел Батистута.

„Икарди е един предател. Не може някой да покани някого на вечеря у вас, а след това приятелят му да се ожени за неговата жена.


Това нещо е неприемливо за мен. Той направи на Макси Лопес нещо непростимо. Тези неща във футбола и живота се заплащат рано или късно. Икарди като Батистута? Е, хайде да не се говорим шеги. Батигол беше класа, той беше десет пъти над Мауро Икарди. Пеле? Не обичам да споря с него, омръзна ми“, довери световният шампион от Мексико’86.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558