Намери ни
To Top

След днешния триумф в Мелбърн, първата голяма любов на Гришо, жената на сърцето му преди Мария и Никол: Григор, за мен ти си…

Една от бившите приятелки на най-добрия български тенисист Григор Димитров – родената през 1991 г. словачка Романа Табак, засипа с ласки Гришо за историческия му триумф на кортовете в Мелбърн и му пожела да спечели трофея.

„Невероятна воля и характер! Григор, ти си един от най-добрите тенисисти и много добър приятел. Стискам палци да спечелиш трофея в Мелбърн“, написа Табак в профила си в „Туитър“.


ВИЖТЕ ПЪРВАТА ГОЛЯМА ЛЮБОВ НА ГРИГОР ДИМИТРОВ! ТЯ Е МНОГО КРАСИВА! 

Преди известно време тя сподели, че Гришо е бил първият мъж в живота й. Двамата излизат заедно през 2008 г. и участват заедно в юношеската надпревара на „Уимбълдън“. Тогава Гришо печели титлата, а словачката стига до 1/2-финал.

ВИЖТЕ ПЪРВАТА ГОЛЯМА ЛЮБОВ НА ГРИГОР ДИМИТРОВ! ТЯ Е МНОГО КРАСИВА! 

Именно тя е неговата дама на официалния прием след приключване на надпреварата. Двамата се разделят по-късно, а тя спира с тениса, тъй като й откриват заболяване, което пречи на спорта. В момента Табак е студентка в Ню Йорк, където изучава психология. Тя участва в различни турнири на любителско ниво и не пропуска да посети големите надпревари, където с радост се потапя в атмосферата на живота, който може би е щяла да има, ако не беше заболяването.

ВИЖТЕ ПЪРВАТА ГОЛЯМА ЛЮБОВ НА ГРИГОР ДИМИТРОВ! ТЯ Е МНОГО КРАСИВА! 

„Не съм познавала друг мъж преди Григор. Той беше моята голяма юношеска любов, която винаги ще помня. Не съм имала друг мъж до себе си след него до 23-ата си година. Останахме приятели и след като той започна връзка с Мария Шарапова“, споделя Табак, чието име се изписва и като Табакова, но тя е избрала по-кратката версия.

Ощр от категория Акценти