Намери ни
To Top

Нова сензационна рокада в Левски, ето кой е готов да смени Гонзо

Само ден, след като Левски счупи клубен рекорд за най-бързо изгонване на треньор, родните вестници избухват с материал, в който се посочва, че сините са готови с нов план Б, ако Георги Иванов се провали като наставник.

Завърналият се преди месец от Ангола Едуард Ераносян е готов да поеме Левски, разбра „7 дни спорт„. Специалистът в момента е без работа, но следи отблизо каква е ситуацията на „Герена“. След вчерашното уволнение на Пепе Мурсия, Ераносян отново е актуален за сините.


Спортният директор на клуба Георги Иванов пое треньорските функции, но и по неговите думи това е временен вариант, което автоматично означава, че в най-скоро време Гонзо ще започне да се оглежда за нов наставник.

„В Левски има добри футболисти, с които просто трябва да се работи по правилен за България начин. Отборът не е разбит и в него има много потенциал, с който може да се постигнат успехи“,  заявил Ераносян пред свои близки. Специалистът от арменски произход е готов да акостира на „Герена“ в момента, в който бъде потърсен.

Най-желаният от феновете вариант бе Димитър Димитров, но Херо за пореден път отказа на Гонзо. От друга страна, Ераносян няма големи финансови претенции, след като последния сезон в Ангола направи местния Кабускорп шампион и носител на купата на страната. Преди това 53-годишният специалист изведе и Локомотив (Пд) до шампионската титла в България през 2004 година. Впоследствие Ераносян води Берое у нас, както и два кипърски тима, допълва вестникът.

Ощр от категория Футбол