Намери ни
To Top

На Макс Крузе ще му се размине

По всичко личи, че нападателят на Вердер (Бремен) Макс Крузе няма да бъде санкциониран за поредния гаф, който допусна. В нощта на сряда срещу четвъртък бившият национал катастрофира, след като автомобилът му се завъртя на заледен участък от магистралата между Хамбург и Бремен. Крузе се измъкна невредим, но проблемът е, че това се случи в 03:54 часа сутринта, когато се очакваше той да е в леглото, тъй като няколко часа по-късно му предстоеше тренировка.

„Най-важното е какво Макс показва на терена, коментира наставникът Александер Нури.


– Радвам се, че не му се случи нищо. Когато видях снимка на смачканата кола, сърцето ми се сви“.

В същия тон се изказа и капитанът на Вердер Клеменс Фритц. „Говорихме с него. Крузе знае, че да си в този час на пътя не е най-доброто нещо, но никой от тима не го критикува. Най-хубавото нещо е, че той е добре. Нещата можеха да са много по-зле. Иначе това беше почивният му ден, а, все пак, има живот и извън футбола“, заяви Фритц.

При инцидента автомобилът на Крузе понесе много щети. Иначе шест часа след случката Макс беше на тренировка.

Бившият национал на Германия е любител на бързите коли. През 2013 г. той си купи бяло „Мазерати“, което след това пребоядиса в камуфлажен цвят, заради което феновете се обединиха около мнението, че Крузе има най-грозния автомобил от всички футболисти в Бундеслигата.

Доста по-бурните бяха последните две години за нападателя. Той се забърка в редица скандали, включващи голи видеа в Интернет, тъпчене с течен шоколад, игра на покер по цели нощи и разправия с фотограф в бар, а върхът беше, когато се оплака, че бил загубил 75 000 евро в такси. Заради поредицата от проблеми той беше изваден от Бундестима.

Ощр от категория Футбол