Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/08/Gladiatora111111111211.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Синя бомба! Мурсия е уволнен, дует ще води Левски, ето спасителите – Sportove
Намери ни
To Top

Синя бомба! Мурсия е уволнен, дует ще води Левски, ето спасителите

Труд“ избухна относно ситуацията в Левски. Грандът ще разчита на дует Димитър Димитров-Георги Иванов да води отбора, но е възможно ролите да бъдат променени. Ако Херо откаже да стане треньор на сините, ще получи предложение да е консултант. Така Гонзо ще поеме и треньорската работа.


А Димитров може да помага със съвети, в селекцията и т. н.

Настоящият треньор Хосе Мурсия е отписан още преди 3-4 дни. Работата на испанеца не се хареса и на собственика на клуба Тодор Батков, и на председателя на управата Иво Тонев, и на Гонзо, и на футболистите. Причина за раздялата не са само резултатите, продължава с гръмкия си материал „Труд„.

Окончателното решение за постовете ще бъде взето до понеделник Не е изключено Херо да откаже и всякакъв пост. Тогава вместо желания дует начело на сините еднолично ще бъде Георги Иванов, допълва ежедневникът.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558