Намери ни
To Top

Дяков си пожела дубъл и Шампионска лига за 2017-а

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели, че се чувства добре след празниците и е поддържал форма през цялото време. За новата 2017 година той си пожела дубъл с Лудогорец и ново влизаене в групите на Шампионска лига.

„Прекарах празниците страхотно с моето семейство. Времето никога не стига, но няма как.


Почивката мина. Заредих се добре след тежката година, която мина. Вече сме оптимистично настроени и гледаме напред“, заяви Дяков.

„Чувствам се добре. През почивката поддържах форма – играх на малки врати с доста футболисти, които са национални състезатели. И през почивката тренирах активно“, каза още халфът на разградчани.

Той сподели, че ще запомни от 2016 година най-вече повторното влизане в Шампионска лига.

„Безспорно ще запомня повторното влизане в групите на Шампионска лига. Много е хубаво да премериш сили с толкова големи имена във футбола, да играеш на толкова велики стадиони. Така че участието в Шампионската лига безспорно е най-доброто от всичко.“

Дяков изрази и очакванията за предстоящата зимна подготовка.

„Очаквам да се подготвим добре, да свършим това, което е запланувал старши треньорът. Имаме контролни срещи, в които е хубаво, че срещаме отбори, които има стила на нашия съперник в Лига Европа. Сигурен съм, че ще се подготвим добре и най-важното – за Копенхаген ще бъдем почти готови на 100%.“
Според полузащитника на Лудогорец съперниците на тима в Турция са доста стойностни и играят по-силов футбол като ФК Копенхаген.

„Ще играем с отбори от Полша, от Словения, от Чехия, които играят силов футбол. Все още не сме гледали записи на Копенхаген. Тъй като следя футбола, имам бегли познания за Копенхаген. Изключително силен отбор – с двама нападатели, играят директен футбол. Отбор, който играе традиционно скандинавски футбол. Швеция, с които скоро играхме, играе същия футбол. Ще бъде труден мач, но се надявам нашата скорост и техника да са плюс“, сподели още Светослав Дяков.

„Аз съм здраво стъпил на земята. Най-важното за мен е да работя и са се усъвършенствам. Пожелавам си през 2017 година да са живи и здрави моите близки – това е най-важното. В спорта си пожелавам да станем шампиони и да вземем купата, отдавна не сме правили дубъл, и, разбира се, също така и да влезем пак в Шампионска лига, там е истината“, завърши футболистът на Лудогорец.

Ощр от категория Футбол