Намери ни
To Top

Венгер обвини съдиите: Вкараха ни два гола от засада

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обвини съдията Мартин Аткинсън и един от неговите асистенци за загубата с 1:2 в дербито с Манчестър Сити на „Етихад”. Според Венгер головете на Лерой Сане и Рахим Стърлинг през втората част са дошли след засади.

„Разбира се, че съм разочарован и ядосан. Направихме много добро първо полувреме.


Днес допуснахме два гола от засада. Трудно е да приемем такова нещо. Много неща се случват /бел. ред. по отношение на „лошите” съдийски решения/. Трудно е да влезеш в такъв мач и съдийските решения да са срещу теб. Те са професионалисти и ние сме професионалисти, трябва да признаваме грешките си”, коментира Венгер пред „Би Би Си” след втората поредна загуба във Висшата лига за неговия отбор, дошла по същия начин, както във вторник срещу Евертън.

Френският спец посочи изравнителния гол на Лерой Сане като ключовият момент в мача.

„Първият гол на Сити им даде много надежда. След това страдахме 20-25 минути. Във вторник /бел. ред. при загубата с 1:2 от Евертън/ имахме проблеми при статичните положения. Днес имахме късмет при тях, но какво можеш да направиш при голове от засада? Бяхме малко изтощени физически. Играхме като гости в четири от последните пет мача”.

Ощр от категория Футбол