Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/11/cska-slavia.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Славия търси задължителни три точки срещу Монтана – Sportove
Намери ни
To Top

Славия търси задължителни три точки срещу Монтана

Днес в 13:00 часа Славия приема Монтана в среща от 18-ия кръг в Първа професионална лига. „Белите“ се изправят срещу един от най-удобните си съперници и ще търсят задължителни три точки в този мач. Гостите пък до последно ще се надяват да успеят да измъкнат нещо от това гостуване и да спрат негативната си серия от 3 поредни загуби.

В досегашните срещи между тези два отбора в елита, Славия доминира тотално.


Столичани са спечелили 14 сблъсъка, докато монтанци само 2. 3 пъти пък мачовете са завършвали наравно. Отборът от Северозападна България никога досега не е побеждавал „белите“ като гост. Освен това Славия е тимът, който е вкарал най-много попадение във вратата на Монтана – цели 40.

По всичко личи, че днешният мач трябва да бъде изключително лесен за домакините, но понякога и най-малкото камъче може да обърне каруцата, така че „белите“ трябва доста да внимават, тъй като съперникът им няма какво да губи и ще се хвърли здраво за битка.

Владимир Иванов няма да може да разчита в този мач на наказаните Середов и Васев, както и на контузените Семерджиев, Бранеков и Ивайло Димитров. Очаква се наставникът да пусне в игра Кирев на вратата и Пашов, Христов, Велков и Омар в отбрана. Карабельов и Мартинов ще са двойката опорни халфове, а Николай Димитров и Минчев ще оперират по крилата. атаката ще води Домовчийски, а зад гърба му ще стартира Балджийски.

В същото време Монтана почти няма проблеми около състава си и атанас Джамбазки се очаква да заложи на Иванов на вратата, Контохристос, Бамба, Михов и Шоко в защита. Георгиев и Генов ще действат на крилата, а в средата на терена играта ще градят Коруджиев и Дяков. Атаката ще води Атанасов, а от по-задни позиции ще го подкрепя Фернандо.

Букмейкърът bwin дава коефициент 1,44 за победа на Славия, равенството е оценено на 4,10, а залогът за победа на гостите ще се умножава по 6,25.

Първа професионална лига, 18 кръг:

СЛАВИЯ – МОНТАНА

Вероятни състави:

СЛАВИЯ: Кирев, Пашов, Велков, Христов, Омар, Мартинов, Карабельов, Н. Димитров, Минчев, Балджийски, Домовчийски

МОНТАНА: Иванов, Контохристос, Бамба, Михов, Шоко, Генов, Дяков, Коруджиев, Георгиев, Фернандо, Атанасов

Стадион: „Васил Левски“, София
Съдия: Никола Попов
Начало: 13:00 часа

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558