Намери ни
To Top

Михайлов: Надявам се да повишим посещаемостта на „Трейс Арена“

Собственикът на Верея Галин Михайлов заяви, че не предвижда завишени бонуси за футболистите, които спечелиха първото си дерби на Стара Загора – биха с 1:0 Берое. Преди това тимът измъкна 1:1 от ЦСКА на стадион „Българска армия“. „Какви извънредни премии? Възнагражденията на футболистите ще са според заложените в клубния правилник. Победихме Берое, което е радващо, но и да бяхме загубили, нямаше да правим трагедии“, каза Михайлов пред вестник „Тема Спорт“.


В понеделник заралии гостуват на Ботев в (Пловдив). „Това, че излизаме при визитата на празни трибуни, не е особен плюс за нас. Мачовете ни, включително и домакинските, не са добре посетени, макар че на фона на повечето отбори посещаемостта на „Трейс Арена“ е добра. Надявам се, че тя ще се повиши допълнително. Не правим дългосрочни планове. Играем мач за мач. Във всеки двубой гоним победата, но кой ли отбор не го прави“, коментира шефът на Верея.

„Срещу Берое щастието ни се усмихна. Може то да ни споходи отново. Бързам да подчертая, че ще приемем Левски на „Трейс Арена“. Няма вариант това да се случи на стадион „Берое“. Ще се опитаме да победим „сините“. Успех над тях, както и такъв над ЦСКА и Берое остава в историята. Каквото постигнем, ще е добре дошло“, завърши Михайлов.

Ощр от категория Футбол