Намери ни
To Top

Тъжно: Фелипе Машадо е сред загиналите

Името на бившия играч на ЦСКА Фелипе Машадо не фигурира в списъка с оцелели след ужасяващата самолетна катастрофа в Колумбия. Рано тази сутрин българско време чартърът на бразилския клуб Чапекоензе се разби на път за летището в Меделин, където на 1 декември трябваше да се изправи срещу Атлетико Насионал в първи финал за „Копа Судамерикана“.

По последна информация на колумбийските власти 76 души са загинали, а оцелелите са петима. 25 от телата на загиналите са идентифицирани, като името на Машадо за момента не фигурира в нито един списък.


32-годишният защитник е част от селекцията на тима от лятото, за който до момента бе записал 16 мача в бразилската Серия „А“ с едно попадение и три срещи за „Копа Судамерикана“. Машадо стана шампион и спечели Суперкупата на България с ЦСКА през 2008 година.

Роденият на 13 март 1984 южноамериканец игра на „Армията“ от 2007 до 2009 година, като записа 37 мача и отбеляза 2 гола. Едното му попадение бе във „Вечното дерби“ срещу Левски – на 2 декември 2007-а, когато матира Георги Петков и донесе успеха на „армейците“.

Ощр от категория Футбол