Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/11/00636636.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Вълци и рози за ЧРД на Християна Тодорова – Sportove
Намери ни
To Top

Вълци и рози за ЧРД на Християна Тодорова

Грацията ни Християна Тодорова, която празнува рожден ден днес, се събуди сред вълци и рози тази сутрин. Бронзовата медалистка с ансамбъла от Олимпийските игри в Рио де Жанейро 2016, беше изненадана от приятеля си Вили Вълков със страхотен букет от цветята на любовта и симпатични възглавнички с принт на вълк. За това обаче си има причина – Вили е наричан от приятелите си Вълка.
Тортата за рожденичката пък бе на олимпийска тематика.


Върху сладкото изкушение имаше бухалки, лента, обръч и, разбира се, петте преплетени олимпийски кръга и копие на бронзовото й отличие.

Хриси, която със своите 22 години е най-младата от „пенсиониралия се“ ансамбъл, вече пет години остава вярна на своята ученическа любов. Тя и Вили се запознават в заведение, но минават повече от шест месеца преди гимнастичката да обърне внимание на своя ухажор. Това става след тяхна случайна среща в Боровец, където Християна посреща Нова година със семейството си. Вълков пък отсяда в същия хотел с приятели. Това сякаш е знак на съдбата, защото оттогава са заедно.

За Вили не се знае много, освен че неговите приятели го наричан вълка. В знак на тяхната любов гимнастичката преди време си татуира вълк на левия показалец. Младежът е голяма опора на Хриси, а преди няколко години я връща към спорта в момент, когато тя е на ръба да се откаже. През лятото той беше в Рио, за да подкрепя ансамбъла на олимпийските игри.

Sportal.bg пожелава на рожденичката животът й да бъде изпълнен с любов, щастие и безброй усмивки.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558