Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/06/buton.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бътън със специална каска за последното си състезание – Sportove
Намери ни
To Top

Бътън със специална каска за последното си състезание

Гран При на Абу Даби е последният състезателен уикенд за пилота на Макларън Дженсън Бътън преди да се оттегли от Ф1 за една година. По този повод британецът реши да смени дизайна на каската си и на „Яс Марина“ да се състезава с нов, който показа на феновете си в Instagram.

Цветовете са като тези, с които се състезаваше през 2009 година, когато спечели и световната титла:

Бътън реши да не кара през следващата година и да си почине, но без да напуска Макларън. Шампионът ще работи с отбора и ще им помага за развитието на болида, като в същото време ще е в готовност винаги да замести новобранеца Стофъл Вандоорн, на когото на практика отстъпи мястото си.


Все още не е ясно дали Дженсън ще кара през 2018, но не е изключено.

„Тръгвам с нагласата, че това е последното ми Гран При състезание във Формула 1. Затова реших да съживя някои от спомените за шампионската ми година с лек намек с розово за баща ми. Мисля, че изглежда велико, надявам се и вие да сте на същото мнение“, заяви Бътън.

 

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558