Намери ни
To Top

Дерменджиев обясни защо Стоянов беше резерва

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че е изключително доволен от представянето и спечелената точка от Базел, която бе достатъчна на орлите да изместят швейцарците от третото място в групата. Треньорът не пропусна да похвали и представянето на вратаря Владо Стоянов.

„Никога не съм се съмнявал в качествата на Владо Стоянов. Бе на пейката не заради това, че не е добър и няма да се справи, а за негово добро.


Той е най-добрият български вратар“, каза Дерменджиев.

„Отначало казах, че това ще е тактическо надиграване. Изключително съм доволен от футболистите. Базел е един много силен отбор. Момчетата показаха значително израстване. Доволен съм. Е, искахме да бием, но на този етап и този резултат ни удоволетворява.

Не ни бе по-трудно в сравнение с първия мач. Тук става въпрос за различно надиграване. Трябваше да развием малко по-добре атаките. Но след мача е лесно да се говори. Поздравявам футболистите.

И двамата, които бяха на позиците на Марселиньо и Минев – Вандерсон и Сисиньо, се справиха много добре. Ако съдбата е благосклонна към нас – ще се класираме, ако не – пак ще сме доволни. Докарахме отбори, които зажаднелите фенове искаха да видят на живо“, поясни Дерменджиев.

Ощр от категория Футбол