Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/11/00635760.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Владинова и Тасева отиват на централизирана подготовка – Sportove
Намери ни
To Top

Владинова и Тасева отиват на централизирана подготовка

Невяна Владинова и Катрин Тасева, които индиректно се озоваха в средата на словесна престрелка по време и след общото събрание на Българската федерация по художествена гимнастика, ще тренират по утвърдената от управата централизирана система за национални състезателки. Решението взе личната треньорката на Невяна и Катрин Бранимира Маркова. Тя проведе среща с шефа на художествената гимнастика Илияна Раева, на която е обявила становището си.

Нешка Робева възропта след предложението от Раева по време на общото събрание националките да водят централизирана подготовка на базата на „Раковски“.


Досега индивидуалните състезателки от „Левски“ с личен треньор Бранимира Маркова се готвеха на „Герена“ при Нешка Робева. Клубовете подкрепиха решението за централизирана подготовка. Робева обаче бе на мнение, че именно тренировките при нея на „Герена“ са причина за голямото израстване на Невяна Владинова и Катрин Тасева.

Невяна завърши на престижното седмо място в индивидуалната надпревара на олимпийските игри в Рио. Катрин е със сериозни амбиции за престижно представяне на Игрите в Токио през 2020 г.

„24 часа“

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558