Намери ни
To Top

Шок! Това разкритие разтърси България! Вижте кой стоял зад гърба на Слави Трифонов и за кой работил шоуменът

„Продължавам да твърдя вече трети месец, че Слави Трифонов работи за Бойко Борисов. За референдума, и по-специално за въпроса за мажоритарния вот, хората бяха жестоко подлъгани от едно телевизионно шоу и една телевизия. Мажоритарният вот е дву- или трипартийна система, при която нито господин Димитров ще влезе, нито господин Петров, нито моя милост“.

Това заяви независимият депутат Велизар Енчев, който влезе в НС като част от ПГ на Патриотичния фронт, пред „Събуди се“ по NOVA, в компанията на Росен Петров от БДЦ и Мартин Димитров, зам.


-председател на ПГ на Реформаторите.

„В Народното събрание цари панически страх от Слави Трифонов.

Да не би да кажеш нещо против Слави Трифонов, БТВ да те намрази и повече да не те кани, а Слави Трифонов да те направи на нищо“, продължи Енчев. По думите му водещият за 27 години е развратил българската култура и младите хора, той командвал със страха българските депутати.

„Нека да кажа нещо за Слави, защото сигурно го познавам най-добре от присъстващите тук.

Слави е един човек, който се е изградил сам, даде много от себе си,
за да постигне това, което е в момента, и в крайна сметка този референдум не е на Слави. Този референдум е на хората, които гласуваха“, посочи Росен Петров.

По думите му тези въпроси наистина крият рискове, но парламентът ги е одобрил.

„Радан Кънев колко пъти гостува на Слави тази година. Защо в негов стил не му каза:

Абе, бай Слави, ти защо правиш такива популистки неща?

Сега партиите се сетиха, че е опасно, преди партиите се свираха в дупките си“, продължи Петров, който бе и сценарист на „Шоуто на Слави“.

12 027 гласа не достигат на референдума, за да стане задължителен. Това показват официалните резултати на Централната избирателна комисия (ЦИК) от гласуването в допитването в неделя (6 ноември). Броят на участвалите в гласуването в националния референдум, според броя на намерените в урните за гласуване пликове, е 3 488 558 гласоподаватели (или 50,81% от гражданите с избирателни права) и е по-малък от броя на участвалите в последните избори за народни представители 3 500 585 избиратели. Най-горещ се очертава въпросът „Дали да се въведе мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура“ – с „да“ са гласували 2 509 864 българи. Отрицателен вот са отбелязали 560 024 избиратели. Недействителните бюлетини и такива с нееднозначен отговор са 330 928.

Мартин Димитров напомни, че 2009 година той се е явявал на мажоритарни избори и по думите му е много важно този избор да се провежда на два тура, какъвто всъщност е и единият от трите въпроса на референдума.

„Влизаме в ситуация на чести парламентарни избори. Не изключвам всяка година да има такива”, коментира още той.

Източник: Vesti.bg

Ощр от категория Акценти