Намери ни
To Top

Сензационен трансфер: Голов хищник става предател, за да атакува Шампионската лига

Сензационен трансфер е на път да стане факт в близките дни. Голов хищник е на път да бъде обявен за предател от феновете на свой бивш отбор, с който спечели всичко, което можеше да се спечели.

„Sky Sport“ съобщава, че камерунският нападател Самуел Ето’о обмисля оферта от Ювентус. Ръководителите на Старата госпожа са прибегнали до тази опция, след като новото попълнение Алваро Мората получи тежка травма на първата си тренировки като футболист на Юве.


Бианконерите вече продадоха Мирко Вучинич и Фабио Куалярела, като за момента единствените нападатели в първия тим са Тевес, Йоренте и Джовинко.

Целта на ръководството на торинци е атака на Шампионската лига през новия сезон. Ето’о на два пъти е печелил този турнир и със сигурност опитът му ще помогне на Юве. 33-годишният играч обаче не е напълно убеден за подобен трансфер.

Той е получил оферта за само един сезон, а също така предложената годишна заплата е по-ниска в сравнение с изискванията на футболиста.

Най-важният аспект е, че камерунецът е легенда на Интер – най-омразният съперник на Юве. Подпише ли с бианконерите, Ето’о ще бъде обявен за предател от тифозите на нерадзурите.

От друга страна, стои изкушението на Шампионската лига. Дали нападателят ще успее да я спечели с трети различен отбор?

Ощр от категория Тема на деня