Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/06/ilanaraeva.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
„Извън играта“: Незадаваните въпроси към Илиана Раева – Sportove
Намери ни
To Top

„Извън играта“: Незадаваните въпроси към Илиана Раева

В навечерието на бенефиса на „златните момичета“ на България, ексклузивен гост в предаването „Извън играта“ ще бъде Илиана Раева. Но този път фокусът ще бъде изцяло върху личния ѝ живот. Тя ще даде отговори на незададени до този момент въпроси. Зрителите на БНТ HD ще станат свидетели на нейния завладяващ и много личен разговор с водещата Люба Пашова в събота (12-ти ноември) от 22:00 ч.


по БНТ HD.

Най-близките ѝ я наричат Ани. Тя пише стихове от 10-годишна, но едва ли ще издаде книга за живота си, въпреки, че той е достоен за няколко тома. Любовта за нея има няколко измерения – художествената гимнастика, съпругът ѝ Наско Сираков и двете ѝ прекрасни дъщери. Животът ѝ е низ от успехи, изпитания, разочарования, моменти на щастие и луди случки от любов.

Коя е истинската същност на жената, съпругата и майката Илиана Раева извън значимите ѝ успехи за България в сферата на спорта. Каква е цената на „златото“ за личния ѝ свят, зрителите ще научат от предаването „Извън играта“.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558