Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/07/galinivanov.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Галин Иванов не се чувства добре в Левски – Sportove
Намери ни
To Top

Галин Иванов не се чувства добре в Левски

Футболистът на Левски Галин Иванов не се чувства добре на „Герена“. Причината е, че не получава достатъчно шанс, за да се докаже със синята фланелка. Крилото не влезе на игрището и при последния мач на Левски срещу Черно море. Отношението от страна на треньорския щаб към него не остава незабелязано и от феновете.


След края на срещата с Черно море Иванов побърза да напусне стадион „Георги Аспарухов“. Очаква се двете страни да се срещна и да опита да изгладят различията.

Галин Иванов бе привлечен в Левски на пожар по средата на есента. Люпко Петрович се оправдаваше, че не бил във форма и го пусна като титуляр само в три срещи. Иванов изигра много силен двубой в контролата с Галатасарай. Крилото тренира извънредно, но това явно не впечатлява треньорите. Договорът на Галин е до края на годината.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558