Намери ни
To Top

Магията на парите! Вижте как са изглеждали Алисия и Мария, когато били неизвестни и бедни (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Може да ви се стори чудно, но чалгапевиците не са родени с пластични операции. И те са си били най-обикновени розовобузести бебета, после рошави тийнейджърки, докато дойде „Пайнер” и славата.

Гласът и пеенето са последна грижа за тях.

Визията е преди всичко.


А тя налага: сочни устни, пищен бюст, античен нос, перманентни вежди, екстеншъни, брадичка по мярка и т.н. Е, тогава искат или не, пътят към върховете минава през скалпела на пластичния хирург. Срещу тежка пачка той се развихря и се стига до това, което сцената познава днес.

И докато фолк дивите се надпреварват коя ще се отдалечи максимално от естествения си външен вид, ви предлагаме да ги видите такива, каквито са преди. Ще се удивите от мащабността на метаморфозите, които са претърпели. Но това е самата истина.

Алисия продавала колбаси

Ася, както е истинското име на ихтиманската певица, е завършила Испанската гимназия в София и след това е учила в СУ „Св. Климент Охридски”.

Неин откривател за музикалната сцена се оказа Илиян Михов-Баровеца. През 2002 г. издава първия си албум „Сини нощи”, но визията й оттогава претърпява пълна метаморфоза.

Носят се легенди за броя на пластичните операции на бившата на футболиста Валери Божинов. Преди да стане певица, Алисия изкарвала прехраната си като продавачка на колбаси в месарски магазин в кв. „Дружба”.

След това животът й се преобръща на 180 градуса и става истинска звезда, покрай връзките с богатите си мъже.

Пухкавото Миме стана пищната Мария

Мара учи в музикалното училище в Стара Загора, умее да свири на контрабас. През 2000 г. подписва с димитровградската музикална компания и още през същата година прави дебюта си на голямата сцена. Огромните устни на изпълнителката са само капка в морето на корекциите по тялото й.

Освен огромните джуки, с които влезе в световните класации за най-неуспешни пластики, миньончето има операция на носа, скулите и брадичката. Малкото пухкаво Миме се превърна в една от модните икони сред фолк гилдията. Поне 10 корекции на устните си е правила певицата, за да поправи недоразумението на фейса си. Изпълнителката е опитвала с хиалурон, силикон и някои от най-модерните филъри, но безуспешно.

Ощр от категория Акценти