Намери ни
To Top

Клоп: За съжаление Юнайтед разполага с много силен състав

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна преди дербито с Манчестър Юнайтед, че противникът разполага с изключително силен състав.

Специалистът призова феновете на червените да дадат всичко от себе си в понеделник вечер, когато ще се играе най-емблематичния мач на английския футбол.

„Целият свят ще гледа Ливърпул – Манчестър Юнайтед. От нас зависи да се представим на най-доброто си ниво.


Докато съм жив, това никога няма да бъде просто един нормален мач. Ще бъде много интензивен двубой между два добри отбора. Те разполагат с голямо качество и трябва да ги уважаваме, както и правим. Играем обаче на „Анфийлд“ и трябва да покажем това. Имаме нужда от всеки с фланелка на Ливърпул в този двубой“, сподели Клоп.

„За съжаление Юнайтед разполага с много силен състав. Тези играчи познават футбола, имат опит и са хладнокръвни в точните моменти. Те могат да спечелят мача, без представянето им да бъде от най-висока класа. Те могат винаги да вкарат гол и да спечелят даде двубой. Не казвам, че ще го направят, просто имат шанс за това. Не се интересувам от възможностите на един клуб и похарчените от него пари. Не печелиш първенството преди началото на сезона“, допълни специалистът.

Ощр от категория Футбол