Намери ни
To Top

Мариана Векилска успя! Вижте как отслабна

Журналистката Мариана Векилска изуми колеги и зрители с чистак новата си визия. И слепец би видял, че водещата е адски заслабнала като е свалила над десет килограма от доскоро пищната си фигура.

Навремето Мариана Векилска беше една от най-слабите дами в телевизията и дори се изявяваше като модел. След това обаче, незнайно защо започна да дебелее и накрая се докара до размерите на малко буренце.


Днес журналистката има пълното право да почерпи, защото дънките й вече стоят убийствено, а тя се е подмладила с поне пет-шест години, коментират нейни колеги. Тайната на отслабването й е прочутата д-р Емилова , която подложила Векилска на своя чудодеен режим.

Първо водещата свалила основната част от килограмите си буквално с глад. Тя хапвала едва по няколко плода дневно и пиела много чай с мед, по заръка на диетичния си гуру д-р Емилова.

Последвало захранване, в което тя добавила към дневното си меню основно пресни зеленчуци и продукти, съдържащи фибри като овесени ядки, ленено семе и други. Днес вече може да се храни нормално, но под нормално разбирайте категоричен отказ от всякакви мазни, пържени, сладки и тестени ястия.

Разбира се, движението е основна част от всяко отслабване и затова Мариана Векилска реши да тръгне на бокс. Този спорт я зареждал неимоверно много и ежедневно се хвалела пред колежките си, че кипи от енергия и прилив на сила.

Е, няма да успее да се изправи срещу Кубрат Пулев, но поне усилията й наистина са си стрували пише zajenata.bg.

Ощр от категория Футбол