Намери ни
To Top

Лудогорец продължава да мечтае

От 21: 45 часа българско време Лудогорец посреща Пари Сен Жермен на стадион „Васил Левски“ в среща от втория кръг на група А от Шампионската лига.

Главен арбитър на двубоя е чехът Павел Краловец.

В последния кръг в Лига 1 ПСЖ загуби от Тулуза с 0:2, а отборът определено изпитва трудности, след като беше поет от испанеца Унай Емери, а лидерът Златан Ибрахимович напусна в посока Манчестър Юнайтед. Разградчани ще се опитат да се възползват от тази слабост в редиците на френския шампион и да постигнат най-престижната си победа в Европа.


Това ще бъде и десета победа на Лудогорец над шампион на своята страна.

Треньорът Георги Дерменджиев не анонсира някакви големи изненади в състава. Той ще разположи в халфовата линия капитана Светослав Дяков и Абел Анисе с идеята да бъде спрян опасният аржентински полузащитник на ПСЖ Анхел ди Мария. На вратата ще застане Владислав Стоянов, който в крайна сметка беше предпочетен пред Милан Борян. Пред него ще се наредят Йордан Минев, Козмин Моци, Паломино и Натанаел или Саша.

Унай Емери също ще заложи на познат състав. На вратата ще видим Алфонс Ареола, избран пред Кевин Трап. В центъра на защитата ще видим бразилското дуо Тиаго Силва и Маркиньос. В средата се завръща Марко Верати, който ще си партнира с Криховяк, Матюиди, Лукас Моура, Кавани и споменатия Ди Мария.

Лудогорец – Пари Сен Жермен

Вероятни състави:

Лудогорец: Стоянов, Минев, Моци, Паломино, Натанаел, Дяков, Анисе, Мисиджан, Марселиньо, Вандерсон, Кафу.

ПСЖ: Ареола, Максуел, Силва, Маркиньос, Орие, Матюиди, Криховяк, Верати, Лукас, Кавани, Ди Мария.

Ощр от категория Шампионска лига