Намери ни
To Top

Как отслабна Ивана?

Ивана се втали с любимите си храни! Певицата най-накрая успя да се справи с излишните килограми, с които се бори от години и в момента се радва на новата си фигура.

От известно време насам Ивана следва една основна максима, а именно – никога да не пазарува, когато е гладна. По този начин само за месец и половина тя успяла да се отърве от цели седем килограма от теглото си, при това без да гладува изобщо и като си хапва любимите си храни.

В момента звездата на Пайнер спазва т.


нар режим „Зоната“. Всяка сутрин след ставане приема само кафе с чаша вода. Час и половина след това изпива един фреш като редува плодовете – един ден от грейпфрут, един ден от лимон, след това портокал, после ябълка и т.н.

Обядът също не бива да се пропуска като най-добре е той да е от риба, изпечена на скара с гарнитура от задушени зеленчуци. Като видът на рибата е без значение.

Задушените зеленчуци могат да се сменят с някаква салата. Към 18 часа трябва да се хапне един плод, а вечерята е паста, но малко като грамаж – не повече от 150 грама. Заливката е по-избор – може да е доматен сос с босилек, а може и с мляко и яйца, обяснява Ивана.

Ощр от категория Футбол