sportove.net

Светослав Дяков: Спечелихме само първата част от битката

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков не бе в еуфория въпреки победата на тима си над Виктория (Пилзен). Тимът от Разград победи като домакин първенеца на Чехия с 2:0 в първи мач от плейофния кръг за влизане в групите на Шампионска лига.

След мача пред „БТВ Екшън“ капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира, че тимът е спечелил само първата част, но има и реванш и не трябва да се изпада в еуфория. Той каза, че успехът дава минимално предимство на Лудогорец преди реванша, но това не означава, че трябва да има отпускане в редиците.


Той обобщи, че Лудогорец остава колкото близо, толкова и далеч от влизането в групите на Шампионска лига.

Светослав Дяков каза още, че тимът на Виктория е пресирал добре, но в лагера на Лудогорец са успели да проучат отлично всичко за съперника, като скаутското звено на клуба и треньорския щаб за пореден път са свършили перфектна работа.

Капитанът на Лудогорец специално благодари на публиката за подкрепата.

Светослав Дяков добави, че Лудогорец е показал, че е тим на средно европейско ниво, който има сили да създаде проблеми на доста тимове.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.