Намери ни
To Top

Денвър примамва Уейд с $52 милиона

Оставането на Дуейн Уейд в Маями Хийт изглежда все по-малко вероятнос всеки изминал ден. Клубната легенда настоява за по-висока заплата, а ръководството на “горещите” не може да му предложи това, което той иска. Към момента най-актуалният кандидат за услугите на звездата е…. Денвър Нъгетс.


Тимът от Колорадо не е участвал в плейофите от 2013 година насам, а за последно премина първия кръг от елиминациите през 2009 година, но разполага с нужната сума, за да накара Ди Уейд да обмисли предложението. Според ESPN офертата на Нъгетс е за срок от два сезона, в които гардът ще получава заплата от $26 милиона на година.

За последно Хийт са били готови да извадят $40 милиона за период от две години, като форматът на договора е 1+1 сезона.

Последната информация относно ситуацията е, че Уейд ще се срещне с трио от ръководството на Денвър в Ню Йорк – Джо Кронке (президент), Тим Конъли (генерален мениджър), Майк Малоун (треньор).

Милуоки Бъкс и Ню Йорк Никс вече не са на дневен ред за 34-годишният трикратен шампион на НБА, а Кливлънд не разполага с достатъчно средства за да си позволи Уейд, въпреки че и Кавалиърс бяха сочени като опция.

Ощр от категория Баскетбол