Намери ни
To Top

Масчерано подписва за 3 години с Ювентус

Барселона неочаквано ще се раздели с един от основните си футболисти, гръмна каталунската преса. Хавиер Масчерано има принципна договорка с Ювентус и след Копа Америка ще подпише за три години със Старата госпожа, твърди в. „Спорт“.

Спекулациите за изненадващото напускане на Шефчето се появиха още по време на празненството по повод спечеления дубъл на „Hoy Камп“.


Аржентинецът учудващо не се радваше с ентусиазма на своите съотборници, а преди това беше публикувана и снимка от базата на отбора, на която изглеждаше сякаш отборът изпраща Маскерано.

Шефчето беше застанал в центъра на кадъра до напускащия пресаташе Хосе Мануел Ласаро, което медиите в Испания възприеха като сбогуване. Финансови параметри засега не са известни, като се счита, че Ювентус все пак ще повиши заплатата на Маскерано. С оглед на неочаквания трансфер веднага се появиха и спекулации дали аржентинецът не е само част от по-голяма сделка.

Известно е, че Барса има траен интерес към Пол По-гба, като французинът отговаря с взаимност. Пък и в действителност Маскерано играе точно на поста на френската надежда, а не, както често е използван на „Hoy Камп“, като централен защитник.

Ощр от категория Трансфери