Намери ни
To Top

Владо Николов: Щастлив съм!

„Щастлив съм! При всички положения волейболът ще ми липсва. Все пак 22 години от моя живот като професионалист минаха в залите, така че няма как да не ми липсва. Но пък всяко нещо си има начало и своя логичен край.” Това заяви легендата на българския волейбол Владимир Николов, който с шоу двубой пред близо 10 000 зрители в зала „Арена Армеец”, сложи край на професионалната си кариера, предаде репортер на БГНЕС.


По време на официалната си реч капитанът на родните ни национали не успя да скри вълнението си и се поддаде на емоциите. „Обикновено съм спокоен, самоуверен, знам си възможностите и в повечето случаи знам какво да кажа. И сега знаех речта си, но нещо ми стегна гърлото и не можех да говоря. Не мислих за нищо, просто се наслаждавах на момента”, заяви той.

Относно своята дългогодишна кариера, изпълнена с редица успехи, Николов сподели. „Ще си позволя да цитирам Пламен, който каза, че в моята кариера съм успял да взема почти максимума от това, което имам като физически възможности и съм напълно съгласен с неговото мнение”.

Ощр от категория Волейбол