Намери ни
To Top

Цветан Соколов подсилва Марек за Купата на България

Волейболният национал Цветан Соколов ще подсили тима на Марек за предстоящия турнир за Купата на България, който започва на 25 април.

„Цецо се прибира в България на 25-и сутринта и ще го картотекираме точно преди първия ни мач за Купата“, коментира за сайта на БФВолейбол volleyball.bg мениджърът на „Марек Юнион-Ивкони“ Людмил Найденов. Съперници на четирикратните шампиони са „Арда“ (Кърджали) и „Монтана Волей“.


Дупничани почиват в първия ден от турнира, а първият им двубой ще бъде на 26-и април от 18:00 ч. срещу „Арда“.

Всеки от шестте участващи отбора във финалната фаза на Купа България Ефбет 2016 има право да картотекира до 3-ма нови състезатели, които да използва в предстоящите сблъсъци от турнира. Надпреварата ще се проведе от 25-и до 30-и април в Бургас и Дупница. Срокът за картотекиране е удължен максимално, за да могат отборите да привлекат и волейболисти, които имат двубои за чуждестранните си клубове непосредствено преди началото на Купата.

Зала „Младост“ в Бургас ще бъде домакин на срещите от група А, в която са „Нефтохимик 2010“ (Бургас), шампионът през този сезон „Добруджа 07“ (Добрич) и „Миньор“ (Перник).

Ощр от категория Волейбол