Намери ни
To Top

Трима световни шампиони откриват „Купа Варна“

Страхотни новини за любителите на бойните спортове, които ще присъстват на първия официален отворен шампионат по кикбокс и муай тай „Купа Варна“. Той ще се проведе на 16 април от 11:00 часа в зала „Христо Борисов“, която се намира точно под стадион „Тича“.

На официалното откриване, което ще започне точно в 12:00 часа, са поканени нашите трима световни шампиони по муай тай Димитър Илиев, Кристиян Димитров и Милен Маринов, които преди броени дни се върнаха със златните си отличия от най-големия световен форум, проведен в Банкок, Тайланд. Всеки един от тях ще бъде представен с цялата си спортна история и постигнатите успехи на европейско и еветовно ниво.


Тримата тенори в българския муай тай вече приеха официално отправената лична покана от организатора Галин Димов, който е председател на клуба домакин Вокил и потвърдиха своето присъствие.

На състезанието ще присъства и Владимип Вълев – Питбула, който е обявен за номер едно на планетата през 2013 година. Той е трикратен световен и европейски шампион по кикбокс и участник в предстоящата гала Ultimate Pro Fight 5. В екип с Краси Кирилов Влади ще бъде наставник на състезателите от спортен клуб Боил (Варна).

Ощр от категория Бойни Спортове