Намери ни
To Top

С*кс-скандал с Цветелина Грахич и Фики! Вижте всичко за горещата сензация (снимки и текст 18 плюс)

Цветелина Грахич и Фики бяха забъркани в сериозен секс скандал. Вижте подробности за горещата новина. Информацията е повече от пикантна като самите певци не са коментирали ситуацията. И е възможно напълно да я отрекат.


Публикуваме без редакторска намеса какво се твърди в горещия слух:

„Певицата Цветелина Грахич е тествала уменията в сек*а на Фики Стораро. Заварката се случила преди години, научи HotArena.

Палавата Грахич, на която клюките приписват забежки с половината бенд  на „Шоуто на Слави“, очаквала Фики да я о*ладае с огромен инструмент, но останала тотално разочарована.

За разлика от яките мускули, които Фики пъчи, в панталона си нямал кой знае какво. Любимката на Дългия не се притеснявала да разказва наляво и надясно за с*ксуалните си подвизи. В компании, щом станело въпроса за Фикрет, Грахич изригвала в смях и обяснявала на любопитните за ню-нюто на колегата си, пише „Шоу“.“

Оставяме на читателите сами да преценят доколко е вероятен и възможен пикантният сценарий? В материалът пък се допълва, че за разлика от Фики, баща му Тони се слави с огромно мъжко достойнство.

Самите Грахич и Фики се радват на сериозен брой фенове и освен с отличен певчески талант, впечатляват и с визия.

Цветелина Грахич

Певица снимка12cvetelina_grahich1936-126999_wide00007924654bf9ac6a581f_cvetelina_grahich_files

Фики снимка

Фики

Ощр от категория Любимец 13