sportove.net

СКАНДАЛ! Камелия мърсува в столично кино! Вижте какви с*кс-игри прави (разказ на очевидец и горещи снимки)

“На скандални сцени са станали свидетели неколцина киномани в киното на столичен мол. Без никакви скрупули пред част от зрителите, отишли да гледат нов екшън, поп фолк дивата Камелия, споделила и не едно и две футболни легла, се отдала тялом на дългогодишния си приятел Цветин.

Случката се разиграла преди няколко месеца, като заради приглушената светлина и от неудобство неколцината зрители в залата не са успели да заснемат интимния акт на двойката.

Оказва се обаче, че подобен род публични изцепки не са прецедент за скандалната певица.


Точно обратното – на родената в Чипровци блондинка й било навик да се отдава на ласки из киносалоните.

Леко успокоение е тази подробност, че за щастие Цветин налитал на Камелия не по време на пикови прожекции, а в предварително изчислени часове, в които залите били най-слабо посещаеми”, пише “Телеграф”.

“Камелия е известна със скандалния си и провокативен нрав. Това важи с пълна сила и в интимния й свят, който понякога не остава скрит от останалите хора. И на нея, и на Цветин един от фетишите бил да се отдават на ласки, когато филмът им се стори скучен”.

Ето и горещи снимки на звездата.

Ками-1

 Ками1

дфдсдедсзае

Камелия-певица

000041967376694_10151375571729546_1173831749_n

д


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.