Намери ни
To Top

Реал се издъни срещу Малага

Реал Мадрид завърши наравно 1:1 в гостуването си на Малага в среща от 26-ия кръг на испанската Ла Лига. По този начин Белия балет се отдалечи сериозно от лидера Барселона, изоставайки на цели 9 точки от каталунците.

Кристиано Роналдо откри за Лос Бланкос в 33-ата минута, след като засече с глава центриране на Тони Крос. При подаването обаче португалецът бе в положение на засада, което остана незабелязано от страничния арбитър.


Само три минути по-късно Роналдо можеше да реши всичко, след като бе фаулиран в наказателното поле от Уелингтон и получи право да изпълни 11-метров наказателен удар. Номер „7” застана зад топката, но ударът му бе париран от стража на домакините и резултатът остана непроменен.

След почивката Малага стигна до изравняване чрез Раул Албентоса, който се разписа в 66-ата минута след подаване на Уелингтон. До края на срещата играчите на Зинедин Зидан се опитаха да стигнат до трите точки, но без успех и срещата завърши наравно 1:1.

След днешното равенство Реал се изкачи временно до втората позиция с актив от 54 точки, колкото има и третият Атлетико, който обаче е и с мач по-малко. Барселона е убедителен лидер с 63 пункта.

Ощр от категория Футбол