Намери ни
To Top

Лотария България с нов водещ, нов регламент и повече шанс за печалба

Тази събота от 18:00 часа само по bTV Изцяло обновено, шоуто „Лотария България” тръгва тази събота от 18:00 часа по bTV. Нов водещ, нов декор, нов регламент и печалба за всеки гост в студиото обещават от екипа на предаването.

Зрителите и публиката ще се насладят на един от най-големите студийни декори с размери над 700 квадрата и платформа с височина 1 метър. Уредите за играчите са изработени в България по световен стандарт, а уникалната подова видеостена, която се използва в различните игри е 70 квадрата.


Публиката за първи път в българско телевизионно предаване ще е и активен участник в шоуто и ще печели наравно с играча. 60 души ще получат шанс за участие в шоуто всяка седмица. Голямата новина за гостите в студиото е, че всеки от тях може да получи възможност да играе за внушителната сума от 2 млн. лв.

Зад кулисите през седмицата надникнаха журналистите от водещи медии. В тайните на играта ги въведе новият водещ – любимецът на публиката – известният актьор Башар Рахал. Той разкри и правилата на една от четирите предварителни игри, които ще се играят преди един участник да стигне до финалната, пета игра –„Пътя на мечтите“, където победителят може да грабне до 2 млн. лв.

Играта е свързана със звездите, но този път в буквалния смисъл на думата и се казва „Астро“. А самият Башар Рахал, макар да е зодия Везни, съвсем не мереше емоцията си в нея докато водеше шоуто пред медиите. В тази игра, във всяка от 12-те зодии се крият от 1 до 12 звезди от общо 28. Идеята на играта е да се запълнят точно 28 звезди. И „Астро“, и останалите предварителни три игри в Лотария България могат да донесат печалба от по 50 000 лв. Половината от печалбата остава за участника, а другата половина се разпределя между публиката в неговия сектор.

От екипа на „Лотария България” обещават спектакълът да е уникален, публиката да бъде потопена във виртуална реалност с помощта на различни визуални ефекти, игра със светлините и емоция, която да накара участниците да затаят дъх през цялото време. Те предлагат революционна за пазара визуализация на игрите, включващи дигитално 3D анимирано представяне на игрите, като видео стена ще бъде поставена на пода. Така водещият и участниците ще играят и върху нея. А и още една новост има в презареденото шоу – то е двойно повече и ще продължи час. Първото е в събота от 18:00 часа от екрана на bTV.

Ощр от категория Футбол