Намери ни
To Top

Фюри: Джошуа ще загуби от Мартин

„Ако трябва да залагам, бих сложил парите си, че Чарлс Мартин ще победи Антъни Джошуа, ако двамата се изправят един срещу друг“, обяви настоящият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри.

Джошуа е изгряващата звезда в категорията, като до момента има 15 победи с нокаут от 15 мача на професионалния ринг, но според Фюри евентуален мач с Мартин ще е много рисков за сънародника му. „Чарлс Мартин изобщо няма е лесна хапка за Джошуа. Ако трябва да залагам, бих сложил парите си, че Мартин ще спечели, защото той е голям, с обратен гард и не се страхува от противника“, коментира Фюри.


Мартин до момента има 23 победи и 1 загуба в кариерата си, а евентуален двубой с Джошуа може да се състои на 9 април в Лондон.

„Еди Хърн (б.р. промоутъра на Джошуа) може би иска просто да изкара един голям чек от Джошуа, защото в боя му с Дилан Уайт видя, че той е уязвим. Уайт почти го нокаутира с ляво кроше, а някой с повече опит и сила щеше да продължи да натиска. Ако аз, Кличко, Хей или Уайлдър бяхме направили този удар, всичко за Джошуа приключваше“, допълни настоящият световен шампион.

Ощр от категория Бойни Спортове