Намери ни
To Top

Чисора се стресна! Вече явно не иска в София

Изглежда Дерек Чисора, който преди дни подходи със самочувствие относно срещата си с Кубрат Пулен на ринга, леко се е осъзнал и се е стреснал от българската публика. Двамата боксьори на „Зауерланд“ почти сигурно ще се изправят един срещу друг в спор за титлата на Европейския боксьор съюз.

Преговорите за срещата все още са в начална фаза, но почти сигурно мачът няма да се проведе в София. Немската промоутърска компания има договор за тв правата с ARD и е много по-атрактивно, ако боят се проведе в Германия, както досегашните битки на Кобрата, информира „7 дни спорт“.


Самият Пулев все още отказва коментар за конкретни параметри на сблъсъка. Причината е, че няма почти нищо ясно, дори и датата. Българинът държи мачът да се проведе най-рано през април, а по възможност и през май, за да има достатъчно време да се подготви.

Самият Чисора на няколко пъти заяви, че е готов да се боксира с Пулев и в София. „Казах на братята (б.р., Кале и Нисе Зауерланд, които са основатели на компанията), че съм готов да се бия с Пулев в София. В неговия дом“, заяви в последното си интервю самият Чисора. Изглежда обаче, българските фенове ще продължат да чакат мач на Кобрата у нас.

Ощр от категория Бойни Спортове