Намери ни
To Top

Тъжна вест! Тази смърт разтърси всички, за съжаление, твърде млад от този свят си отиде…

Тъжна вест в света на спорта. Хиляди са разтърсени от скръбната история. За съжаление добър спортист си отиде твърде млад, а неговата кончина е показателна за това как спортът, ако се превърне в прекомерна цел, може да бъде и вреден или по-скоро химията съпътстваща физическите натоварвания.

Фитнесът може да е съвършеният спорт, който изгражда тялото, характера и волята на атлета.


Уважаваме го, защото изисква постоянство и отдаденост, но крие и опасности. Има само едно условие – стойте далеч от огромните количества стероиди. Дийн Уормби става жертва именно на тази грешка, пише men.hotnews.bg.

39-годишният фен е започнал да усеща ефекта от анаболите през 2010 година, когато са открити множество тумори в черния му дроб. Фитнес инструкторът е бил на стероиди от няколко години и страшната диагноза била потвърдена – рак на черния дроб, а основен източник били огромните количества стероиди.

Партньорката на Дийн споделила, че след като се срещнали, той се опитвал да спре медикаментите. Атлетът се опитвал да следва стъпките на традиционната медицина, но за съжаление било твърде късно.

В края на живота си, културистът взимал около 200 хапчета. Пишем този материал за всички онези млади хора, които смятат, че външният вид може да компенсира доброто здраве. Консултирайте се с лекар, преди да тръгнете по този път.

Ощр от категория Футбол