Намери ни
To Top

Абсолютна бомба! Приятелката на Кличко го размятал като парцалена кукла в леглото, вижте шокиращите секс навици на Влад и Хейдън (18+)

Владимир Кличко е титан в световния бокс, както и титан в любовта, след като приятелката му е една от най-убийствените спортни мацки.

Оказва се обаче и Хейдън, и Кличко имат и други заложби и спокойно, ако останат без своите професии, могат да се пробват в порно индустрията.

Малката палава актриса, която вече веднъж се раздели с Владимир, признава, че между двамата има страхотна сексуална химия, която явно е довела и до решението двамата да си направят домашен порно филм.

“Аз командвам и точка.


Мога да размятам Влад като парцалена кукла. Ако случайно загуби някой мач, може спокойно да ме обвини, че съм му изпила силите. Имаме някъде секскасета с двама ни. Дано не бъде пуснат някой от записите ни в интернет”, заяви русата нимфа в популярно телевизионно шоу.

Това “някъде” явно не е интернет пространството, защото претърсихме всеки възможен сайт да го открием. Чакаме обаче хакерите да си свършат работата и скоро “касетата” да види бял свят.

Източник: Sportlive.bg

Ощр от категория Бойни Спортове