Намери ни
To Top

Чисто голи снимки на феноменалната Биляна Йотовска изтекоха в интернет! Вижте я както майка й е родила (видео и снимки без цензура 18+)

Биляна Йотовска винаги е присъствала в класациите за най-красиви български жени и може да се похвали с множество еротични корици в модната си биография, узна HotZona.bg.

Между еротиката и порното обаче границата е изключително тънка и Йотовска е поредното доказателство, че може да бъде прекрачена със засилка, стига заплаюането да си заслужава.

„Галерия“ се натъкна на шокираща фотосесия на бившата гимнастичка, която е направена само година след като ражда своята дъщеричка от културиста и охрантел на Георги Илиев – Митко Димитров.

Йотовска се съгласява да лъсне гола за сравнително висока сума, като разчита на обещанието на фотографите и менажерите, че снимките й няма да стигнат до българската аудитория.


Сесията е направена за чужд сайт, където с порно-фотосите Йотовска взима участия на посредствен конкурс за красота.

Екипът, който я договорил да се пусне дибидюс обаче, не защитил правата върху снимките и те бързо се разпространили из мрежата, достигайки до мъжките форуми у нас.

Източник: HotZona

dsg sgh

Ощр от категория Футбол